Verzenden

Verzendkosten 
We rekenen een lage bijdrage van €1,99 in de verzendkosten bij elke bestelling onder de €20. Bestellingen op werkdagen die voor 17:00 worden betaald met IDEAL en Creditcard zullen de volgende dag worden bezorgd.

Waarom rekenen wij verzendkosten ?

Het idee achter de verzendkosten komt uit het feit, dat wij het onnodig vinden dat de klant bij een bestelling van meerdere producten extra hoeft te betalen voor een levering. Webwinkels rekenen vaak de prijs van de verzendkosten door in het product. Hierdoor gaat vaak de prijs van het product omhoog en betaal je onnodig een hoger bedrag bij bestelling van meerdere producten.

Koopjehoesje.nl staat voor een transparant beleid met betrekking tot het verzenden. Wij voeren de prijzen van de producten niet op en u betaalt enkel de verzendkosten die postnl aan ons toerekent. Bij bestelling boven 20 euro nemen wij dit voor ons rekening.

Levering 
Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport. Tevens zullen wij u op de hoogte houden via de mail, van de status van uw bestelling.

Direct uit eigen voorraad leverbaar 
Bij elk product ziet u direct de actuele voorraadstatus in ons magazijn. Heeft u vragen of wilt u een groter order plaatsen, dan kunt u ons een mail sturen op info@koopjehoesje.nl.

Levertijd bij vooruitbetaling 
Bij vooruitbetaling via de bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we u betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijg u per e-mail bericht en wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Bezorgdagen Brievenpost 

Besteld voor 17:00: Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag (niet in alle regio’s)
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag