Ruilen en retourneren

Ruilen 
Wilt u een product ruilen, dan kunt is het eenvoudigst om een e-mail te sturen naar info@koopjehoesje.nl met het verzoek om een retourformulier toegestuurd te krijgen.

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@koopjehoesje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Retourprocedure 
Als u onderstaande stappen volgt, kunnen wij uw retourzending zo soepel mogelijk afhandelen.

 1. Geef bij onze klantenservice aan dat u een product wilt retourneren, vermeld hierbij het ordernummer van uw bestelling en geef eventueel de reden van retourneren op.
 2. Indien u het product wenst te ruilen voor een ander artikel, vermeld dan ook het artikelnummer van het vervangende product.
 3. Wij voorzien u per e-mail van de verzendinstructies en het retourformulier.
 4. Verzend het artikel, (een kopie van) de factuur en het retourformulier naar ons.
 5. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging zodra wij uw retourzending hebben ontvangen.
 6. Wij zetten de afgesproken procedure in gang.
 7. In geval van herroeping zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 werkdagen worden teruggestort op de door u opgegeven rekening.

Uitzonderingen recht van retourneren 
De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

 • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals oordopjes en in-ear headsets waarvan de verpakking is geopend;
 • verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend;
 • producten welke geleverd worden met een beschermfolie, waar de folie van verwijderd is geweest en opnieuw is aangebracht, worden hierdoor onverkoopbaar en zullen worden geweigerd;
 • gegevensdragers en datakabels, waarvan de verpakking is geopend.