iPhone 12 mini Glas Folie Tempered Glasplaatje

Art. nr: 20250-1

Bescherm het scherm van je iPhone 12 met dit glas plaatje tegen val, stoot en kras schade. Eenvoudig aan te brengen en nu voor een zeer aantrekkelijk prijs. Op werkdagen besteld, gelijk verstuurd.

Op voorraad, direct leverbaar

3,99

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Dezelfde werkdag verzonden (voor 17:00)
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • 14 dagen ruil en retourrecht
  • Razendsnelle levering !

Het is dan eindelijk zover. Je hebt hem dan eindelijk in handen, je gloednieuwe iphone 12. Uiteraard wil je dit zo goed mogelijk beschermen. Hoe kan je dit beter doen, dan een glasplaatje iphone 12 op het scherm. Hedendaags bijna een vanzelfsprekendheid zoals het hebben van een telefoon. We kunnen wel zeggen dat een tempered glass op het scherm hebben hedendaags een must is en ook geen afbreuk zal doen aan je touch gevoeligheid. Hieronder even wat belangrijke punten opgesomd.

  • Anti shock
  • Heeft geen invloed op werking van telefoon
  • Kras, stoot en val bestendig
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Inclusief twee doekjes voor het schoonmaken

 

 

Plakken glasplaatje iphone 12

Uit ons eigen klantenonderzoek is gebleken dat consumenten glasplaatje zeer eenvoudig zelf kunnen aanbrengen. Wij zeggen dan ook altijd dat geduld misschien wel het lastigste onderdeel is van het plakken. Uiteindelijk zit een glas protector er voor een lange tijd op. Dat 2-3 minuten extra schoonmaken is dan ook niet de grootste moeite.

Stap 1

Pak de twee doekjes die worden geleverd en begin met nummer 1. Dit doekje ontvet het scherm en zal helpen bij het plakken van de protector. Indien het doekje wat droog oogt, kan je een kleine hoeveelheid van glasex erop spuiten. De truc met schoonmaken is om het stof weg te vegen van het scherm. Dit kan naar de zijkanten maar ook aan de boven en onderkant. Met doekje nummer twee maak je het vervolgens droog.

Stap 2

Pak de protector vast met twee handen en haal de sticker ervan af. Probeer zo kort mogelijk afstand te houden van het scherm. De sticker die ervan afgaat, haal je vervolgens nog een keer over het scherm heen. De sticker is statisch en pakt de laatste stofjes mee. Hierna met twee handen recht plakken en de lucht naar buiten werken.

Stap 3

Glas folie schoonmaken en voornamelijk aan de zijkant goed aandrukken.

IPhone 12 mini Tempered Glass bestellen

Zoals u kunt zien, is het plakken van een protector vrij eenvoudig en met onze prijzen mag je gerust een keer een fout maken. Bestel dan ook nu direct een iphone 12 mini glasplaatje bij koopjehoesje.nl en plak het morgen direct erop.