iPhone 11

Goedkope iPhone 11 hoesje kopen

Het is weer de tijd van het jaar en daar is ie dan ook. De nieuwe iphone is gepresenteerd door apple op hun hoofdkwartier in het altijd zonnige California. Het evenement is eigenlijk niet meer wat het geweest was, maanden keken klanten, analisten en concurrenten uit naar de bekendmaking van het de nieuwe modellen. Hedendaags met alle social media is dat wat afgezwakt. Al blijft het altijd een feestje en kunnen wij inmiddels wel aangeven dat je zeker een iphone 11 hoesje nodig hebt bij dit model.

Design iPhone 11

Apple is weer eens bezig geweest met het aanpassen van bepaalde componenten. Al zal het verder wel ongeveer hetzelfde aanvoelen. Er is dan ook niet erg veel veranderd en het grootste verschil zal je waarschijnlijk meer intern zien bij de software. De telefoon ziet er natuurlijk piekfijn uit, maar heeft wel een aluminium buitenkant. Iedereen die wel eens een iphone 5, 6 of 7 heeft gebruikt, kan dan ook beamen dat dit redelijk snel krast. En daar komen wij dan weer van pas. Wij zullen ervoor zorgen dat je goedkope iphone 11 hoesjes kunt kopen, zonder dat dit afbreuk doet aan het design. Gewoon omdat het kan.

Levering

Wist je dat wij je iphone 11 hoesje razendsnel leveren met track en trace. Makkelijk voor jezelf en je hebt het meteen in huis. Niet maanden wachten op een pakketje waar je geen zicht op hebt. Gewoon vanuit Nederland verstuurd en binnen een werkdag thuis ontvangen.

Terug